7 Aralık 2013 Cumartesi

New Orleans Yeni Kralı!

The Originals Dizisi New Orleans Yeni Kralı!
Orijinalorta serisi sezon finali yeni ittifaklar kapalı terk ederken de herkes nehalt soran vardı ? ! Ben biliyorum . Klaus'un ailesiyle birliktekurt büküm görmek yanı sıra İlyas özür dileyerek kesinlikle eğlenceli oldu . Şeyleranda bizim favori hibrid , New Orleans King Of için oldukça iyi gidiyor gibi görünüyor .
Marcel onun " krallık" için bir mücadele çok yukarı koyduk olmayabilir ama bu o artniyetli yok anlamına gelmez ? O ve Klaus gerçektengelecekte birlikte kural eğer ya da birbirlerine karşı entrikacı eğer söylemek asla böylece ittifaklar New Orleans günlük olarak değiştirin . Charles Michael Davis ve Joseph Morgan " çarpışmak "gelecek mağaza veVampire Diaries kapalıdönmeye yolculuklarında ne ra birkaç teaserlar verdi .
Kapalı - Josephspin bir yıldız rol alma konusunda son derece heyecanlı ve mütevazi. O karakteri çok sevilen ve bu kadar hızlı çok büyük alacağı olacağını bu girmeden hiçbir ipucu yoktu . O da onun hayranları için çok müteşekkir . Onlar ona inandı ve onlar hakkında unutmadı !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cinsel Sohbet cinsel Chat Mynet Chat Mynet Sohbet Dini Sohbet Dini Chat Sohbet Odaları Chat odaları Sohbet Odaları Chat odaları Ankara Sohbet ankara chat istanbul Sohbet istanbul chat izmir chat izmir Sohbet gabile chat gabile sohbet antalya chat antalya sohbet sohbet Sohbet Odaları islami chat islami sohbet