28 Aralık 2013 Cumartesi

The Originals 1.Sezon 9.Bölüm Klaus Çöpçatan olur!

The Originals 1.Sezon 9.Bölüm Klaus Çöpçatan olur! The Originals 1.Sezon 9.Bölüm izle, The Originals 1.Sezon 9.Bölüm izle dizimag
Klaus sahip, Originals için yarının ortalarında sezon finali bir klip Çıkış hala aralarında bir kıvılcım olabilir iki müttefik için umut veren çöpçatan.
Originals sezon 1 den bu klibi, bölüm 9 New Orleans "Reigning Ağrı" eski hileler, özellikle sahtekârlık ve zorlama kadar Klaus gösterir. Marcel nihayet Orijinal kardeşler şehre geldiğinden beri ne Cami ile devam etmektedir öğrenirse, ve Klaus onların kimya yapay olmayabilir kanıtlayan bir gerçekle onları şaşırtır.

Klaus onun son zorlama kurbanın stenografik becerileri tam olarak yararlanır gibi, biz yardım ama Klaus'un anılarını okumak olurdu ne kadar harika merak edemez. Kişisel sürüşü, uğraşan, ve korkutucu binlerce yıllık ilginç bir roman, ve biz kesinlikle kontrol etmek isterim biri için yapmak istiyorum.
 

Bu klibin en önemli ve ilginç unsur Marcel / Cami ilişkidir. Şimdi Klaus New Orleans imparatorluğunun kontrolünü kazanmış olması, ne kadar yararlı Marcel Rebekah mevcut bağları, özellikle o temelde gevşek bir top olduğunu verilir? Biz bu hafta başlayan ve devam eden, tüm bunları ve daha fazlasını öğrenmek için sabırsızlanıyorum Ocak ayında aradan gösterisi döner.

CW Orijinal sezon 1 midseason finali için, yarın akşam melodi, Salı 3 Aralık emin olun ve Klaus New Orleans onun yeni kazanmış imparatorluk üzerinde kontrol uygulamak olacak öğrenmek.


The Originals 1.Sezon 9.Bölüm izle
Not: Çeviri Google Translate :D 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cinsel Sohbet cinsel Chat Mynet Chat Mynet Sohbet Dini Sohbet Dini Chat Sohbet Odaları Chat odaları Sohbet Odaları Chat odaları Ankara Sohbet ankara chat istanbul Sohbet istanbul chat izmir chat izmir Sohbet gabile chat gabile sohbet antalya chat antalya sohbet sohbet Sohbet Odaları islami chat islami sohbet