10 Aralık 2013 Salı

The Originals 1.Sezon mücadeleye yeni bir cadı ekleniyor


The Originals 1.Sezon mücadeleye yeni bir cadı ekleniyor, The Originals 1.Sezon mücadeleye yeni bir cadı eklenecek Orijinal bölümson birkaç derece büyü - daha az olmuştur, amaÇeyrek sezon 1ikinci yarısında yeni bir kırmızı - başlı cadı görmeye olacak , korkma .
Tvline.comOriginals sezon 1geri yarısıçarpıcı Elyse Levesque tarafından oynanan Genevieve adlı yeni bir kızıl saçlı cadı , başrolde öğrendi . Levesque Stargate Universe SGU deneyim ve Smallville kısa bir ölçü onu bol Julie Plec ve şirket ve onun için düşünüyorum tümdoğaüstü maskaralık için hazırlanmış olmalıdır .
Yeni sihirli kıran ilk erken Şubat ayında bazen havalandırınız , hangi bölüm 13 görünecektir . Dün geceki orta sezon finali izleyenrömorkOriginals 14 Ocak 2014 tarihinde döndüğünde , New Orleanscadılar tüm gücüyle geri olacak ve elbette Genevieve bu eylem sağ atlamak olduğunu gösterdi.
O sadeceOriginals sezon 1 , bölüm 9 Agnes'in ölüm hakkında öğrendim Biz kesinlikle , bu Davina için ne anlama gelebileceğini merak ve o nihayet özgür hissediyordum . Genevieve bir yaşlı olarak kabul edilirse , oHasat bitirmek içinbir olabilir ?
Bu kırmızı kafalı gizemli bir görevi vardır ve onlar için iyiye işaret değil çünkü Genevieve'nın görünümü de , Marcel ve Rebekah için daha az komplikasyon anlamına gelebilir .
Eğer Genevieve o New Orleanssahnede göründüğünde ile ekip olacak sence kim ? Biz de , bizasilzade için yumuşak bir nokta var , çünkü o , Takım İlyas'a imzalamadan isterdim , ama hayır oOrijinal ailesi için onu kolları yukarı ne söylüyorum var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cinsel Sohbet cinsel Chat Mynet Chat Mynet Sohbet Dini Sohbet Dini Chat Sohbet Odaları Chat odaları Sohbet Odaları Chat odaları Ankara Sohbet ankara chat istanbul Sohbet istanbul chat izmir chat izmir Sohbet gabile chat gabile sohbet antalya chat antalya sohbet sohbet Sohbet Odaları islami chat islami sohbet