11 Ocak 2014 Cumartesi

The Originals 1.Sezon Oyuncuları Resimleri

The Originals 1.Sezon Oyuncuları Resimleri, The Originals 1.Sezon Oyuncuları fotoğrafları, The Originals 1.Sezon Oyuncuları, The Originals 1.Sezon Oyuncu kadrosu,

Bugünlerde CW The Originals hakkında pek fazla bilgi vermedi ama CW dizi kullanıcılarına bir nebzede olsun dizi hakkında ve dizi oyuncularıyla ilgili resimler paylaşmaktada geri kalmadı..
The Originals 14 Ocak 2014 Tarihinde ''Casket Girl'' ( Tabut Kızları ) bölüm başlığıyla ilk bölümünü yayınlayacaktır. CW bölümle ilgili Resimleri izleyecilerine paylaşmış bulunmaktadır.
Bu galeride yeni oyuncuların görüntüleri Cami'ye kadar Davina gibi Danielle Campbell, Sophie gibi Daniella Pinedal, İlyas gibi Daniel Gillies, Marcel Charles Michael Davis, Rebekah gibi Claire Holt, Hayley olarak Phoebe Tonkin, Klaus olarak Joseph Morgan, ve Leah Pipes gibi tüm oyuncuları içermektedir.
Biz Josh'la oluşan bir oyuncu kadrosu fotoğrafını elde edene kadar akla karayı seçtik. :) Şaka, ama yine de, hadi günden güne büyüyen The Originals dizisi oyuncu kadrosunu görelim! Aşağıdaki Linkten Resimleri tamamın Görebilirsiniz..





The Originals 1.Sezon Oyuncuları Resimleri

The Originals Dizisi hakkında daha ayrıntılı bilgiler almak istiyorsanız aşağıdaki linkten Forum Sitemizi ziyaret edebilirsiniz..


The Originals Dizisi izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cinsel Sohbet cinsel Chat Mynet Chat Mynet Sohbet Dini Sohbet Dini Chat Sohbet Odaları Chat odaları Sohbet Odaları Chat odaları Ankara Sohbet ankara chat istanbul Sohbet istanbul chat izmir chat izmir Sohbet gabile chat gabile sohbet antalya chat antalya sohbet sohbet Sohbet Odaları islami chat islami sohbet