18 Ocak 2014 Cumartesi

The Originals 1.Sezon 10.Bölüm Özeti

The Originals 1.Sezon 10.Bölüm Özeti, The Originals 1.Sezon 10.Bölüm Özeti izle, The Originals 10.Bölüm izle, The Originals 1.Sezon 10.Bölüm izle Nihayet uzun bir aradan sonra ve The Originals kesinlikle bir patlama ile geri geldi! Bu geceki bölüm ilgili özete bir göz atalım. 
Cadı geri döndü!
- Bu Bölümde Rebekah Fransa'dan  gelen kızların önemli beyefendilerle evlenmek için New Orleans geleceğini bir flashback hikayesini anlatmasıyla başlar. Onlara Tabut kızlar deniyordu. Ama adamlar beyler değillerdi, bu yüzden Rebeka onları kurtardı.
- Kutlama kadınları, kutlamak için bir kostüm kutlama ve eğlence gibi yaşıyor.
- Davina hala Cami'den kompulsiyon alma üzerinde çalışıyor.

-Haley 'Tabut Girl' kostümü giyinmeyi ister ama klausun adamları her yerde vardır. Elijah onu bir yere götürmeye söylesede ama o reddeder.
 
- "Ah ah kız uzağa gitmek", Marcel Rebekahı vurmaya çalıştı ancak olmadı
- Ancak, Klaus Davina gitmiş olduğunu keşfeder.
- Cami her şeyi hatırlamaya başlar! YAY!

- Klaus, Elijah ve Marcel Davina için her yeri ararlar ve Haley ve Rebekah birbirimize destek olmaya başlar. 
- Sophie ve onun cadı arkadaşı hasat zamanı içinyü yapmak isterler ve Davinanın Marcel ile olmadığını öğreniyorlar. Onlar büyü yapabiliyorsa böylece Davinanın yerini bulup ve her şeyi çözebileceklerdir. Oh hayır! 
 Çırpıda Snap!
- Bir sonraki kim gitmek için ne yapacağını anlamaya çalışırken, Cami amcası her şeyi bilir bulur. Hatta kardeşi cadılar tarafından altıgen olma konusunda. O deli, kardeşim.
- Haley Haley itibaren hangi Bloodline'ın bilir ortaya Sophie, bir çağrı alır. Aslında, Sophie'nin ailesi Haley ailesinin (kurt şeklinde onları tutan bir) laneti döküm ve Haley Sophie İlyas'ın eski bir cadı arkadaşı kalıntılarını verirse (aka onun eski sevgilisi, Celeste) o laneti geri alınır.
- Tabut Kızlar kutlama New Orleans üzerinde. Herkes onları avcılık sokaklarda da ise cami ve Davina, fark edilmeden New Orleans dışında almaya çalışırken sokaklarda bulunmaktadır.
- Klaus Timothy (Davina'nın ezilme) zorlar ve böylece kendisine Davina almak için ya da başka bir Tim ölür söylemek Josh çağırır.
- Cami ve Davina kiliseye almak ve aniden cadılar bir demet onları saldıran başlar. Ancak, Davina hepsini olarak kaldırır ve onları öldürür! SNAP KIZ. (Hayır, kelimenin tam anlamıyla. O her seferde boyunlarını tersledi)
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cinsel Sohbet cinsel Chat Mynet Chat Mynet Sohbet Dini Sohbet Dini Chat Sohbet Odaları Chat odaları Sohbet Odaları Chat odaları Ankara Sohbet ankara chat istanbul Sohbet istanbul chat izmir chat izmir Sohbet gabile chat gabile sohbet antalya chat antalya sohbet sohbet Sohbet Odaları islami chat islami sohbet