5 Ocak 2014 Pazar

Danielle Campbell Bello Magazine Röportaj ve Fotoğraflar

Danielle Campbell Bello Magazine Röportaj ve Fotoğraflar !, Danielle Campelle kimdir, Davina, Cadı
"Originals " Danielle Campbell karakteri nihai " cadı " olabilir ama gerçek hayatta o olabilir gibi tatlı görünüyorki ! Danielle geçenlerde " Bello " Dergisi ile bir fotoğraf çekimi vardı ve Ocak 2014 " Bello Mag Güzellik" kapağında !
Danielle onun fotoğraf çekimi kesinlikle muhteşem görünüyor ve biz onu ve onun karakteri , Davina hakkında biraz daha okumak için olsun . O inanılmaz peruk dışında ona bir iş hakkında en sevdiği şey ,döküm ve mürettebat olacağını söylüyor ! Bu büyük bir aile sette olmak ve o çok öğreniyor gibi.
Bildiğim kadarıylaönümüzdeki bölüm Davina'nın rolü gibi biz kendisi için yukarı çekmeye başlamak için onu görmek için bekleyebilirsiniz . Sonunda o bir oyunda sadece bir piyon olduğunu fark ediyor . Davina artık almayan çünkü döndüğünde biz "Originals " üzerine farklı bir oyun alanı bekleyebilirsiniz . O sevdiği herkes tarafından ihanet ve şimdi kendisi için ayağa zamanı oldu .
O gerçek hayatta kullanmak ne büyü sorulduğunda o " uçuş" için bir şey söylemedi . O serin olurdu heryerde seyahat seviyor . Danielle o bile gelse uçmak için bir süpürge kullanmak olacağını şaka !
Bayan Campbell'in Yeni Yıl çözünürlük "yeni kucaklamak " etmektir . Onun hayatında bir çok değişiklik geçiriyor çünkü oyeni şeyleri hoş geldiniz ve yeni arkadaşlar yapmak istiyor . O genç ve hayat ve onun yeni bir ev yaşamak istiyor . Good Luck Danielle , biz 2014 beğeneceğinizi umuyoruz


The Originals Dizisi izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cinsel Sohbet cinsel Chat Mynet Chat Mynet Sohbet Dini Sohbet Dini Chat Sohbet Odaları Chat odaları Sohbet Odaları Chat odaları Ankara Sohbet ankara chat istanbul Sohbet istanbul chat izmir chat izmir Sohbet gabile chat gabile sohbet antalya chat antalya sohbet sohbet Sohbet Odaları islami chat islami sohbet