23 Aralık 2013 Pazartesi

The Originals 1.Sezon Finali Kral Klaus Ayarı!

The Originals 1.Sezon Finali Kral Klaus Ayarı, The Originals 1.Sezon Finali, The Originals 1.Sezon Finali izle, The Originals 1.Sezon Finali hakkında
Originals sezon 1 , bölüm 9 New Orleans " Reigning Ağrı "CW 08:00 EST gece fiyaka ! ,Özetini okumak bir promo kontrol ve online izleyebilirsiniz nerede olduğunu öğrenmek .
Orijinal sezon 1 Geçen haftaki bölüm , " TersNehri New Orleans"doğaüstü dünya için büyük bir değişiklik getirdi. Marcel ve Rebekah nihayet birkaç yıldır Klaus kurtulmak Tyler ile çizilen , ama nedeniyle zor noktalar dışında kıpırdatmak Klaus'un esrarengiz yeteneği oson saniyede onlara karşıyönünü başardı .
Marcel Klaus'un para toplayıp ve Klaus onun sadakat vaadinde kendini kurtardı , ama onu onun krallığını maliyet. Kral Klaus şimdi Mahallesi'nde egemendir , ve Marcel sadık olmuştur vampirler ile düzeltmek için birkaç kırışıklıklar olmak için emin vardır.
O melez zehir ile yaptığı maçı sırasında ona bakmış gibi biz de Hayley ve İlyas devlet tahvili biraz gördüm . Onlar yakın büyüdükçe , Hayley da onun insanlar hakkında daha fazla bilgi edinmek içinfırsat vardı . Biz özet Havva Hayley ve İlyas'a bazı ilginç bilgilere sahip olabilir ima çünkü eğitim Eve akşamki bölüm başka bir görünüm verme ve devam etmelidir bekliyoruz .'Originals ' sezon 1 için özet , bölüm 9 ' New Orleans Reigning Ağrı ' olduğunu :
YENİ ALLIANCES oluşturduğu - Klaus onun geçmiş indiscretions bazıları hakkında ona açtığında derinden son olaylar çatıştı Marcel , şaşırır . Cami o rastlamak var ve o Klaus'un geçmişte bazı fikir kazandırdığı rahatsız şifreli mesajlardan anlam çıkarmaya çalışır . Bu arada, olaylar şaşırtıcı bir sırayla ,insan hizip şiddetli bir çatışma sonucunda , kendi eline alır . Hayleybataklıkkurtadamlar zarar vermek için bir planı öğrenir zaman başka bir yerde , o yardım için İlyas'a ve Rebekah döner . Nehre başlığı sonra, şok edici bir keşif götüren bilgi var Havva ( konuk yıldız Tasha Ames ) adında bir kurtadam , çalıştırmak .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cinsel Sohbet cinsel Chat Mynet Chat Mynet Sohbet Dini Sohbet Dini Chat Sohbet Odaları Chat odaları Sohbet Odaları Chat odaları Ankara Sohbet ankara chat istanbul Sohbet istanbul chat izmir chat izmir Sohbet gabile chat gabile sohbet antalya chat antalya sohbet sohbet Sohbet Odaları islami chat islami sohbet