26 Aralık 2013 Perşembe

The Originals 1.Sezon özeti

The Originals 1.Sezon özeti, The Originals 1.Sezon özeti izle, The Originals izle
" New Orleans Saltanatında Acı " bize şimdi biz Originals beklemek için katlanmak zorundayız 49 gün aradan boyunca düşünmek için bir sürü verdi .'Originals ' sezon 1 , bölüm 9 Özetle 'New Orleans hükümdarlık Ağrı ' :
    
Klaus'un ziyafet gergin görünüyor . Marcel onun rol oynamak zor çalışıyor , ama o uydusu olarak onun yeni rolü hakkında coşkulu görünmüyor .
    
Klaus böylece melezler ve onlarla birlikte gitmekkalan şüpheleri yapmak için onun yeteneğini ortadan kaldırarak , avlamak ve bataklık her kurt adam öldürmek serbest vampirleri bildirir . Biz yardım edemem ama part - kurt yavrular onun / onun ailesini katletmeye düşünmek ne merak edemez dışında çok iyi , Klaus yapılır .


    
Klausanı - ist Cami yeniden dikte alarak gelmiştir. Zavallı şey sekreter oynamaktan yorgun olmak var . Birisi bu kıza mine çiçeği almak gerekiyor .
    
Hayley Klaus onun güvenliği için çağrıda ki İlyas ve Rebeka söyler , ama hepsini aşağı avcılıkvampirler onu kurtadam kin kurtarmak gitmelerini implores .
    
Klaus Thierry'nın masumiyeti ve mecbur casus gibi Josh'un rolü de dahil olmak üzere , dokuma olmuşturaldatma üzerine Marcel sağlar . Oh Klaus , sadece Marcel son zamanlarda neler yaptı bilselerdi . Burada oluyor bazı ciddi küçümseme vardır .
    
Klaus özellikle o birkaç kısa hafta içinde güçsüz bir kimse olabileceğini düşünüyor , Davina'nın yetenekleri çok ilgi gibi görünüyor.
    
İnsan konsey kendi sessizlik vehalk korunması için kapalı ödenecek oldukça mutlu görünüyor . Bu Klaus Marcel gibi güzel çalmıyor çok kötü .
    
İlyas ve Rebekah Diego Hayleyin kurtadam akraba ve onun kana susamış arkadaşları korumak içinbataklıkküçük kabin için göstermek .
    
Insanlarbarda tümvampirlerkoruyucu cam ve meşale paramparça Marcel yaptığı gibiinsanları tedavi etmek için Klaus'un ' reddi , ölüm vegündüzgezen vampirler için ağrı anlamına gelir .
    
Klaus Marcel'i o görünüyor test edilmiştir. O sadece bir uşağı olmayacağını biliyordu , ve Marcelinsanlarüstünlük sağlayarak onu eleştiriyor mutlu.
    
Geribataklık , Hayley kurtadam ailesi saklanmaya oldukça ustadır , amabiraz melez / kurtadam mucize bebeği görmek için gelmişyeni kurtadam onlar kadar karşı ne hiçbir fikrim yok . Havva hayatta bu kurtadam görmek isteyeceksiniz İlyas ve Rebeka söyler . Hmmm ...
    
Davina Klaus'un yerde ulaşır ve hemen Josh arıyor gider. Ahh ! Bu iki arkadaş olmaya devam görmek için sevindim. Hayley onlara yürüyor ve Josh beyan " yanında ölmek için büyük olasılıkla . " Biz bunu kabul değil sanki değil.
    
Cami daha akıllı ve daha zeki oluyor . O şimdi onunkini bantlama ve onun varlığında artık kez Klaus'un konuşmaları o yüzden onları dinleyebilirsiniz .
    
Insan konseyi tüm Marcel'in arkadaşlar kendi yürütülmesi için adalete teslim edilir . Baba Kieran çünkü sadece Cami'ye yaptığı bağlarıkan bağışladı , ama Klaus memnun edecek yeni bir konsey oluşturmak için ihtiyacıtehlikeli pozisyonda şimdi olmasıdır. Kolay bir iş değil .
    
İlyas Diego kaydedilmiş ve mürettebat oldukça halka vardırkurtadam yardım ... ama hepsi hakkında ne merak edebilir .
    
Marcel Klaus'a bağlılığını vaat , ama dostluk Klaus kazanmak olan bir şeydir . Bravo Marcel .
    
Klaus iyi bir baba olmanın umurunda . Nasıl sevimli . O da eşittir ve Marceldüzenleme ile oldukça mutlu görünüyor gibi Marcel onun tarafında hükmetmek istiyor .
    
Hayley ailesi doğru onun dikkatsiz tutum Klaus sesleniyor , ve hatta onu tehdit ve uzaklaşmak için yönetir . Herkes buralarda itaatsizlik türü ile uzak olur .
    
Hayley Agnes'in ölüm hakkında Davina söyler ve Davina ona inanmıyor . O Marcel inanıyor ve Josh Hayleyin hikayesini doğruluyor kadar ona yalan düşünmemiştim reddediyor . Davina Chez Orijinal pronto onu dışarı almak için Josh yalvarır . Hmmm ... onu nereye götüreceğiz düşünüyorsunuz?
    
Klaus planlıyordukurtadam katliama karıştığını kardeşleri tarafından küçük bir tedirgin olduğunu , ancak daha sonra İlyas gördüğümüzhalka daha önce kendi anne Esther ,Orijinal cadı ait kullanılanhaber kırar .
    
Havva kaydedilmiş istedimKurtlar Klaus'un babasının kanından başka bir şey değildirler . Klaus İlyas'ın bildiri ile unphased davranır , ama biz sen çok fazla protesto düşünüyorum .
    
Biz şüpheli , tıpkı Klaus Baba Kieran ziyaret öder ve kurtadam onun keşfedilen ailesini korumak onun yardımını ister. Babam yardım etmek için onun bir parçası yapmak için yeterince mutlu görünüyor , ama Klaus Cami bırakın ve onun kasabayı terk izin ister.
    
Klaus , bir an için gardını aşağı sağlar ve izin Cami onun en derin ve karanlık sırları birkaç üzerinde . Aksine o onu hissetmek beklediğikorku ya da öfke yerine, o kadar gözyaşı ve ona doğru sempatik. O uzak onu zorlayan ve o öğrendi unutmak . Biz Cami gibi ne kadar çok söz var ...
    
Marcel o anda onu seçemezsiniz onu anlatmak için gizlice Rebekah ile buluşuyor . Onun sadık arkadaşları ve bir müttefik olarak Klaus'u olan gelirgüç seçmek için vardır .
    
İlyas oKurtadamlarıngüvenliğini güvence olduğunu ona anlatmak içinbalkonda Hayley görünür ve irade gerilime kısa bir süre sonra , o Klaus konuşmak için bırakır.
    
İlyasçocuk ile onun niyetleri hakkındasuçlamalar Klaus özür diler , ve karşılığında , Klaus ve Rebekah hazır olduklarında Chez Original taşınmak bekliyoruz söyler .
    
Davina Josh için yaptığı gibi , o Marcel güvenemiyorum artık bazı yardım arayışı içinde Cami'ye çalışır ve o Cami mecbur olduğunu keşfeder ,zorlama ters başlar .

    
Ve buorta sezon finali özetleyelim tamamladı ! Önümüzdeki ne olduğunu öğrenmek için endişeli , ama ne yazık ki , 14 Ocak 2014 yılına kadarOriginals yeni bölüm olmayacak . Originalstatilinden sonra döndüğünde Julie Plec ve şirket bizim için deposunda ne çılgınca spekülasyon veOriginals sezon 1 içinpromo , bölüm 10 , kontrol etmek için çekinmeyin "Tabut kızlar. "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cinsel Sohbet cinsel Chat Mynet Chat Mynet Sohbet Dini Sohbet Dini Chat Sohbet Odaları Chat odaları Sohbet Odaları Chat odaları Ankara Sohbet ankara chat istanbul Sohbet istanbul chat izmir chat izmir Sohbet gabile chat gabile sohbet antalya chat antalya sohbet sohbet Sohbet Odaları islami chat islami sohbet