2 Ocak 2014 Perşembe

The Originals Yarın İnsanlar ve egemenliğinin tam mevsimi

 The Originals Yarın İnsanlar ve egemenliğinin tam mevsimi, The Originals Yarın İnsanlar ve egemenliğinin tam mevsimi hakkında CW hayranları sevinin ! Ağ sadece resmen tam mevsimi için Vampire Diaries SpinoffOriginals toplayıp , artıYarın İnsanlar ve Reign olduğunu duyurdu .
Tam bir sezonşebekenin üç yeni serisi için pick up haber için büyük bir şok olarak gelmeyecek bazı -aslında her üç ek komut dosyalarını emretti ağ erken geri göstermek Ekim - ama biz tüm hayranları orada duracaktır emin kolay yeni favori gösteriyor kısa kesilmiş olmayacaktır bilerek !
Hatta bu yüzden ,tam sezon ,CW Reign , İskoç Kraliçesi Maryyükselişi hakkındaşebekenin ikamet dönem tiyatro için pick up kesinliklehızlı yazma kapalı birçok eleştirmengösterinin pilotu verdi verilen hoş bir sürpriz olacak .
Ancakdüşük oranlı PerşembeCW hiç prömiyeri olmasına rağmen ,dönem drama güçlü oluyor ve eleştirmenler ve izleyiciler arasında hem buhar kazanıyor gibi görünüyor .


The Originals Dizisi izleForum Sitesi

Not: Çeviri Google Translate

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cinsel Sohbet cinsel Chat Mynet Chat Mynet Sohbet Dini Sohbet Dini Chat Sohbet Odaları Chat odaları Sohbet Odaları Chat odaları Ankara Sohbet ankara chat istanbul Sohbet istanbul chat izmir chat izmir Sohbet gabile chat gabile sohbet antalya chat antalya sohbet sohbet Sohbet Odaları islami chat islami sohbet